پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، در نشست مشترک وبیناری با کارشناسان و مدیران گسترش شبکه های بهداشت و درمان نه شهرستان استان از اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد

مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، در نشست مشترک وبیناری با کارشناسان و مدیران گسترش شبکه های بهداشت و درمان نه شهرستان استان از اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، محمد هاشم طاعتی مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده شهری گفت: این طرح در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر اجرا می‌شود و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت شهری سه شهرستان بزرگ استان از این طرح بهره‌مند می‌شوند.


مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور اوایل اردیبهشت اجرایی می‌شود.


وی عنوان کرد: در طرح پزشک خانواده شهری به ازای هر سه هزار تا ۳۵۰۰ نفر یک پزشک انتخاب می‌شود و در کنار آن مراقب سلامت، ماما و منشی به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه می‌دهد و در صورتی که فرد نیازمند خدمات تخصصی باشد به پزشکان متخصص ارجاع داده می‌شود.


طاعتی‌ بیان کرد: پزشک خانواده مکلف است برای جمعیت تحت پوشش پرونده الکترونیکی تشکیل دهد و هر مشکلی که فرد بیمار داشته باشد پزشک خانواده موظف به پیگیری است.


وی افزود: در صورتی که فرد نیاز دارویی داشته باشد از طریق سامانه سیب جهت دریافت دارو ارجاع داده می‌شود.


طاعتی‌پور عنوان کرد: طرح پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴ در روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و مناطق عشایری اجرا شد، که در این طرح خدمات خوبی به مردم داده شد.


مدیر گروه گسترش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با اجرای طرح پزشک خانواده شهری در کنار طرح پزشک خانواده روستایی،مردم خدمات خوبی دریافت می‌کنند و بیمارستان‌‌های فوق تخصص و تخصصی باید جوابگوی طرح پزشک خانواده شهری و روستایی باشند.




انتهای خبر/ سید حسین رازیان